Sanitiar

Potterstraat 202
9170 Sint-Pauwels
Tel 03/776 73 34

Mail
Michel@VGbvba.be
Kevin@VGbvba.be


Gehabiliteerd gasinstallateur


Lid van de confederatie bouw


Gecertificeert installateur Zonneboilers en warmtepompen


Unie der Belgische frigoriesten - Air conditioning association


Wij installeren uw sanitaire installaties

Sanitair

De sanitaire installatie zorgt elke dag opnieuw voor ons comfort en hygiëne. Het is dus van groot belang de goede keuzes te maken, zowel voor de toestellen als voor de installatie.

De sanitaire toestellen kan u kiezen bij de leveranciers en groothandel van uw keuze, die over uitgebreide show rooms beschikken. Uw leverancier stuurt ons dan de lijst met de toestellen die u gekozen heeft. Wij leveren, monteren en sluiten die aan met het beste vakmanschap.

Uit respect voor uw woning en interieur gaan wij steeds zeer zorgvuldig tewerk voor de plaatsing en de aansluiting van al uw sanitaire toestellen. Wij gaan ook steeds alle verpakkingen en ander vuil opruimen en afvoeren, om een propere woning of werf achter te laten.

Waterrecuperatie

De prijs van het leidingwater gaat elk jaar omhoog, en is in tegenstelling met vroeger geen verwaarloosbare kost meer. Voor deze reden leggen wij ons ook toe op de technische kant van de regenwaterrecuperatie.

Wij installeren voor u alle nodige drijvende afzuigen, filters, pompen en leidingen zodat u optimaal gebruik kan maken van het gratis regenwater.

Regenwater bevat veel minder kalk dan leidingwater en is hierdoor een beter alternatief voor toiletten, besproeien van planten en zelfs voor de wasmachine na een goede filtering.

Waterbehandeling

Leidingwater bevat veel kalk, die uw installatie en vooral de warm water toestellen, ernstig kunnen beschadigen. Wij bekijken samen met u wat de beste oplossing is en installeren de gepaste installatie in lijn met uw verwachting. De echte onthardingstoestellen op basis van harsen en zout zijn de enige toestellen die echt de kalk uit het water halen. De andere toestellen gaan enkel de kalk tijdelijk neutraliseren.

Kringloop water

Indien uw wenst kunnen wij u ook installaties aanbieden om uw gebruikt water te zuiveren en in kringloop te gebruiken als alternatief voor regenwater.